Fastbränd mat??

Fastbränd mat i kastruller, ugnsformar, ja, du vet själv… Ingen bra svamp hemma, ingen svinto eller dyrbara medel? Ta en sockerbit mellan fingrarna o gnugga!!  Diska som vanligt efteråt. Miljövänligt!!! Kan dock gå åt några stycken sockerbitar, speciellt om du använder snabb-bitsocker… Men fungerar garanterat!!!!! Och ger en värmande känsla i magen av att ha löst ett problem på ett för naturen och människan snällt sätt!!

2 reaktioner till “Fastbränd mat??”

  1. Jag har provat att göra rent riktigt smutsiga ugnsformar med den här metoden, och det fungerar otroligt bra!!Och det känns roligt när man slipper använda miljöfarliga medel för att lösa upp och ta bort gamla inbrända matrester! Helt suveränt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *